- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Pineut - Speculaasbrokken
€7,99
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor (elektrische oven: 200°C, hetelucht oven: 175°C).
Giet de inhoud van het zakje in een kom en voeg 140 gram boter en twee eetlepels water toe. Kneed het geheel tot een egale gladde massa en leg het een halfuur in de
Verwarm de oven voor (elektrische oven: 200°C, hetelucht oven: 175°C).
Giet de inhoud van het zakje in een kom en voeg 140 gram boter en twee eetlepels water toe. Kneed het geheel tot een egale gladde massa en leg het een halfuur in de
Beschrijving
Ingrediënten:TARWEbloem, bakpoeder (E500, E503, E450), suiker, speculaaskruiden (2,6%), zout
Zelf toevoegen:boter en water
Beknopte instructie:Giet de inhoud van het zakje in een kom en voeg boter en water toe. Kneed het geheel tot een egale massa en leg het een halfuur in de koelkast. Rol het deeg plat, druk hier vormpjes uit en leg ze op een bak-plaat, zet in de oven.
Netto gewicht:340 g
Voedingswaarde per 100g:energie: 1550 kJ / 369 kcal, vet: 1,0 g, waarvan verzadigde vetzuren: 0,1 g, koolhydraten: 82 g, waarvan suikers: 35 g, eiwit: 7,1 g, zout: 0,5 g
Serveertip:Strooi wat amandelschaafsel op de koek voor het bakken!