• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meet the team

Team Ratatouille is een sterk en divers team die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat jij met de juiste items naar huis gaat. Maar wie werken er eigenlijk bij Ratatouille? Wij stellen ons team graag aan je voor!

 

Joice Slob (38)
Joice is onze mega creatieveling met energie voor tien. Droogboeketten, kerstbomen, winkelinrichting, webshopfoto's of een muurtekening. Noem het zo gek maar op en Joice maakt het gewoon! Samen met haar kinderen Storm & Boris en vriend Bart trekt Joice er graag op uit om leuke dingen te doen en de wereld te ontdekken. Vroeger was ze van een hardcore festival of feestje ook niet vies. Jij kan vast wel raden wie er dan als eerste op de bar stond en echt niet naar huis toe wilde ;)! Nu bestaan haar avonden meer uit chocolade eten en Netflixen op de bank.

Vind je de winkel weer zo mooi ingericht of zie je te gekke foto's voorbij komen op Instagram? It was Joice!
  Rezie (Forever 39 ;))
Rezie is ons beste paard(je) van stal. Deze beauty staat altijd voor iedereen klaar, loopt zonder moeite een werkdag van 12 uur op hakken, klaagt nooit en heeft altijd goede zin. Mee verhuizen, of verbouwen? Zolang Helene Fischer door de speakers klinkt staat Rees swingend te texen. Rezie geniet als geen ander als ze iemand kan helpen om zich mooi te laten voelen in hetgeen wat ze draagt en stuurt daarom iedereen met een prachtige outfit de deur uit!
Elle (20)
Onze nuchtere Somerense blondine werkt nog maar een paar maanden bij Ratatouille, maar is nu al onmisbaar. In eerste instantie was Elle cameraschuw, maar nu shined ze als een volleerd model op Instagram en onze webshop. Daarnaast weet ze hoe heel goed hoe ze anderen aan moet kleden en helpt ze iedereen die langskomt in de winkel maar al te graag. Elle zit in het eerste jaar van haar opleiding verpleegkunde en is een echt gezelligheidsmens. Ze is dan ook het gelukkigst als ze mensen om haar heen heeft. Een perfecte match voor Team Ratatouille dus! 
 
  Fleur (18)
Fleur, ofwel Fleurindeeeee! Fleur is ons jongste team member, maar al een echte Ratatouille veteraan die van alle markten thuis is. Ook al is Fleur de jongste, opruimen en poetsen doet ze als een echt oud wief. Fleur staat prachtig op de foto's en helpt klanten waar ze kan. Deze creatieveling studeert sinds dit jaar in Utrecht aan de HKU Kunst & Economie en is verliefd geworden op deze stad. Naast haar drukke stadsleven werkt Fleur zich in het weekend drie slagen in de rondte en is ze OOK nog eens op het hockeyveld te vinden! 
   
  Rosalie (21)
Ons Rosalie is altijd druk, maar staat wel 24/7 voor ons klaar. Ze springt in waar nodig en kan verkopen als de beste. Rosalie is een echt familiemens en is vooral gek op haar oma, die haar altijd te mager vindt. Als ze niet in de winkel staat is Rosalie vaak op de manege te vinden met haar prachtige paard. Daarnaast heeft deze beauty ook nog tijd over om te studeren en is ze tot in de late uurtjes nog aan het stappen met haar vriendinnen. Ondanks dat Rosalie eigenlijk gewoon alles kan, blijft ze toch altijd haar nuchtere zelf. 

Veronique (Forever 39 ;))
Onze Vero is de allernieuwste aanwinst bij Ratatouille. Wat zijn we blij met haar ! 

Deze rasechte verkoopster met jarenlange ervaring in de mode kan ons nog heel wat leren.
Naast al deze ervaring is Veronique een echte gezellige lachebek die zowel voor ons als haar familie en vrienden altijd klaarstaat.
In haar vrije tijd staat Veronique graag in de keuken, op de tennisbaan en binnenkort samen met haar grote liefde Anton achter de kinderwagen want zij worden opa en oma


Josje (29)
Wil je meer weten over Josje? Check dan de Q&A met Josje op onze IGTV!