• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meet the team

Team Ratatouille is een sterk en divers team die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat jij met de juiste items naar huis gaat. Maar wie werken er eigenlijk bij Ratatouille? Wij stellen ons team graag aan je voor!

 

Joice Slob (37)
Joice is onze mega creatieveling met energie voor tien. Droogboeketten, kerstbomen, winkelinrichting, webshopfoto's of een muurtekening. Noem het zo gek maar op en Joice maakt het gewoon! Samen met haar kinderen Storm & Boris en vriend Bart trekt Joice er graag op uit om leuke dingen te doen en de wereld te ontdekken. Vroeger was ze van een hardcore festival of feestje ook niet vies. Jij kan vast wel raden wie er dan als eerste op de bar stond en echt niet naar huis toe wilde ;)! Nu bestaan haar avonden meer uit chocolade eten en Netflixen op de bank.

Vind je de winkel weer zo mooi ingericht of zie je te gekke foto's voorbij komen op Instagram? It was Joice!
  Sarie (25)
Moeten wij onze Saar nog aan je voorstellen?! Sarie is onze social media diva herself en kleedt zich per week meer om dan wij bij elkaar in een maand. Sarie staat alles, want ze is achterlijk knap en ook nog eens heel erg leuk. Iedere week begint Sarie aan een nieuw dieet, waar ze ieder weekend ook weer mee stopt. Wat ze wel volhoudt is haar eigen bedrijf, Social Saar, waarmee ze verschillende bedrijven helpt met hun social media content. En dit doet ze dan ook als de beste! 
Sanne (21)
Onze lieve Sanne zorgt er iedere keer weer voor dat jij met DE perfecte outfit de deur uitgaat. Werkt als langst bij Ratatouille maar is nog altijd zo gedreven als haar eerste werkdag. Soms kan Sanne wel eens moeite hebben om sjaals en honden uit elkaar te houden, maar wij denken dat dit komt door haar drukke leventje. Sanne is naast haar studie Business Innovation namelijk gek op koken, bakken, Bart en haar honden. Ze weet ondanks haar intoleranties de lekkerste en mooiste gerechten op tafel te zetten. Dit deelt ze op haar eigen Instagram (@foodbysann) dat loopt als een trein! Deze knapperd staat iedere zaterdag voor je klaar en kan niet wachten om je te helpen. 
 
  Rezie (Forever 39 ;))
Rezie is ons beste paard(je) van stal. Deze beauty staat altijd voor iedereen klaar, loopt zonder moeite een werkdag van 12 uur op hakken, klaagt nooit en heeft altijd goede zin. Mee verhuizen, of verbouwen? Zolang Helene Fischer door de speakers klinkt staat Rees swingend te texen. Rezie geniet als geen ander als ze iemand kan helpen om zich mooi te laten voelen in hetgeen wat ze draagt en stuurt daarom iedereen met een prachtige outfit de deur uit!
Elle (20)
Onze nuchtere Somerense blondine werkt nog maar een paar maanden bij Ratatouille, maar is nu al onmisbaar. In eerste instantie was Elle cameraschuw, maar nu shined ze als een volleerd model op Instagram en onze webshop. Daarnaast weet ze hoe heel goed hoe ze anderen aan moet kleden en helpt ze iedereen die langskomt in de winkel maar al te graag. Elle zit in het eerste jaar van haar opleiding verpleegkunde en is een echt gezelligheidsmens. Ze is dan ook het gelukkigst als ze mensen om haar heen heeft. Een perfecte match voor Team Ratatouille dus! 
 
  Fleur (18)
Fleur, ofwel Fleurindeeeee! Fleur is ons jongste team member, maar al een echte Ratatouille veteraan die van alle markten thuis is. Ook al is Fleur de jongste, opruimen en poetsen doet ze als een echt oud wief. Fleur staat prachtig op de foto's en helpt klanten waar ze kan. Deze creatieveling studeert sinds dit jaar in Utrecht aan de HKU Kunst & Economie en is verliefd geworden op deze stad. Naast haar drukke stadsleven werkt Fleur zich in het weekend drie slagen in de rondte en is ze OOK nog eens op het hockeyveld te vinden! 
Steffie (30)
Deze Veldhovense kanjer is een echte fanatiekeling. Als Steffie iets wil, gaat ze daar voor de volle 100% voor. Ze heeft een echte passie voor paardrijden, sporten en hard werken. Steffie is dan ook erg gestructureerd en raakt nooit, maar dan ook nooit iets kwijt. Door alle chaos bij Ratatouille is Steffie hierdoor onmisbaar geworden binnen ons team. Als wij met z’n allen iets kwijt zijn, weet Steffie het meteen te vinden. Ze is de rust zelve, maar kan je daarom ook juist enorm goed uitleg geven over alle producten die wij verkopen.  
 
  Rosalie (21)
Ons Rosalie is altijd druk, maar staat wel 24/7 voor ons klaar. Ze springt in waar nodig en kan verkopen als de beste. Rosalie is een echt familiemens en is vooral gek op haar oma, die haar altijd te mager vindt. Als ze niet in de winkel staat is Rosalie vaak op de manege te vinden met haar prachtige paard. Daarnaast heeft deze beauty ook nog tijd over om te studeren en is ze tot in de late uurtjes nog aan het stappen met haar vriendinnen. Ondanks dat Rosalie eigenlijk gewoon alles kan, blijft ze toch altijd haar nuchtere zelf. 

 

Josje & Tim (28 & 38)
And last, but definitely not least: het power couple Josje en Tim. Samen hebben zij Ratatouille gemaakt tot het imperium dat het nu is. Hard werken zit in hun bloed en doen ze dan ook volle dagen. Om te relaxen nemen Josje en Tim hun hondenkinderen, James en Lenny, voor een lange wandeling mee naar de bossen. Daarnaast is Josje een groot fan van reality tv en weet dan ook altijd als eerste alle gossip. Tim is hier dan weer niet zo’n fan van, hij gaat dan liever hardlopen om deze ‘onzin’ te vermijden. Maar zelfs in hun vrije tijd kunnen Josje en Tim de winkel niet loslaten. Ze zijn namelijk altijd bezig om de winkel nog beter en leuker te maken, zodat iedereen altijd met een blij gevoel Boutique Ratatouille kan verlaten.

 

Wil je nou nog meer weten over Josje? Check dan de Q&A met Josje op onze IGTV!