• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meet the team

Team Ratatouille is een sterk en divers team die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat jij met de juiste items naar huis gaat. Maar wie werken er eigenlijk bij Ratatouille? Wij stellen ons team graag aan je voor!

 

Joice
Joice is onze mega creatieveling met energie voor tien. Droogboeketten, kerstbomen, winkelinrichting, webshopfoto's of een muurtekening. Noem het zo gek maar op en Joice maakt het gewoon! Samen met haar kinderen Storm & Boris en vriend Bart trekt Joice er graag op uit om leuke dingen te doen en de wereld te ontdekken. Vroeger was ze van een hardcore festival of feestje ook niet vies. Jij kan vast wel raden wie er dan als eerste op de bar stond en echt niet naar huis toe wilde ;)! Nu bestaan haar avonden meer uit chocolade eten en Netflixen op de bank.

Vind je de winkel weer zo mooi ingericht of zie je te gekke foto's voorbij komen op Instagram? It was Joice!
  Rezie
Rezie is ons beste paard(je) van stal. Deze beauty staat altijd voor iedereen klaar, loopt zonder moeite een werkdag van 12 uur op hakken, klaagt nooit en heeft altijd goede zin. Mee verhuizen, of verbouwen? Zolang Helene Fischer door de speakers klinkt staat Rees swingend te texen. Rezie geniet als geen ander als ze iemand kan helpen om zich mooi te laten voelen in hetgeen wat ze draagt en stuurt daarom iedereen met een prachtige outfit de deur uit!
Fleur
Dansen is Fleur's lust en leven. Met een opleiding op de dansacademie in de pocket en een flinke dosis humor en zelfvertrouwen maakt zij van onze socials een echt feestje!

Naast haar werk bij Ratatouille is zij een echte bezige bij, je vind haar namelijk ieder weekend op het podium of achter de bar. In haar vrije tijd houdt Fleur van reizen met haar vriend Danny en alles wat met fashion en beauty te maken heeft. 

Veronique 
Onze Vero is de allernieuwste aanwinst bij Ratatouille. Wat zijn we blij met haar ! 

Deze rasechte verkoopster met jarenlange ervaring in de mode kan ons nog heel wat leren.
Naast al deze ervaring is Veronique een echte gezellige lachebek die zowel voor ons als haar familie en vrienden altijd klaarstaat.
In haar vrije tijd staat Veronique graag in de keuken, op de tennisbaan en binnenkort samen met haar grote liefde Anton achter de kinderwagen want zij worden opa en oma
Josje 
Wil je meer weten over Josje? Check dan de Q&A met Josje op onze IGTV!