• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Retourneren

Voor de klanten van Ratatouille geldt een bedenktijd van 7 dagen. Het aanmelden van een retour dien je te doen middels het onderstaande retourformulier. Vul het retournummerformulier in en stuur dit binnen 7 dagen per mail naar [email protected]. Wil je een product ruilen voor een andere maat? Vermeld dit dan ook in je retouraanmelding. Wij zullen het product voor je reserveren mits er voorraad is en bij ontvangst van retour opnieuw toesturen.

Let op! Sieraden & lingerie ( vanwege hygiëne) en SALE items kunnen niet worden geretourneerd.

 

Volg onderstaande stappen als je een pakket wilt retourneren:

  1. Download het retourformulier retoursformulier. Vul dit volledig in en stuur het binnen 7 dagen na ontvangst op naar [email protected]
  2. Het product kan alleen in originele verzendverpakking en als het mogelijk is ongeopend geretourneerd worden. We vragen je alles netjes in te pakken.
  3. Breng het pakketje naar een postpunt. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.
  4. Na ontvangst van het product zullen wij je per e-mail een ontvangstbevestiging sturen. Bij goedkeuring storten wij het betaalde bedrag binnen 14 dagen na de retourontvangst terug.

Wij vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Producten waarbij de labels zijn verwijderd kunnen wij niet terugnemen.

Let op! Stuur het pakketje retour naar:

Boutique Ratatouille
Kapelstraat 79
5591 HD Heeze